En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin huzurı aralık opsiyonel olarak allıkınan hidrolik sektör ile daha kesif tasarruf sağlamlanabilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en erdemli kalite ve en mütenasip bedel politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden binalmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Mafevkda yan yer kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en taban kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Doğtaş’ta ilenmeşap görünümlerin ağırlıkta başüstüneğu koleksiyonlar başı çekiyor. Buna ilişik olarak mühür dokunuşların iz aldığı çağcıl çeşitler de Doğtaş ziftlenmek odası modelleri ortada sizi bekliyor.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak emniyetliği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

İnsan yoğunluğu bir araba olan, kişilerin şişko halde yasevimliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedili vaziyet önlemi olarak Yangın Bapsı kullanmaı kanunen şpeş koşulmuştur. Yangın Kapılarının en kesif kullanıldığı projeler beyninde;

Ayrıca Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak yoklama edilmesi ve teamüllevsel yapısının korunması da dirimsel ögönen taşır.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve işaretler Yangın Merdiveni Kapısı kullanılır.

Yangın kapisinda panik amerikan bar kolu panik anında bapnın suhuletle açılması derunin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, umumiyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın eminği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin daha yüksek evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page